KUSH JEMI NE?

Studio ligjore Hoxha Law Firm është e përbërë nga një grup specialistësh të fushave të ndryshme të së drejtës, të gatshëm për të dhënë ndihmë nëpërmjet këshillimit, ekspertizës dhe përfaqësimit në zgjidhjen e problematikave dhe mbrojtjen e interesave Tuaja. Hoxha Law Firm, e ka selinë qëndrore në qytetin Tiranë dhe ushtron veprimtarinë në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë. Studio ligjore Hoxha Law Firm ështe e specializuar në fushat e emigrimit, të drejtës civile, të drejtës penale, të drejtës tregtare, të drejtës administrative, të drejtës familjare, etj. Struktura e studios ligjore, me një nivel të lartë ekspertize, na lejon të ofrojmë per klientët Tanë, këshilla ligjore efikase, përfaqësim dinjitoz si dhe shërbime të gjera për individët dhe biznesin. Shërbimet e studios ligjore ofrohen ne gjuhën Shqipe, në gjuhën Angleze, në gjuhën Frënge, në gjuhën Italiane si dhe në gjuhën Turke. Këshillimi dhe asistenca e personave që kanë vendosur të emigrojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kanada është një ndër shërbimet për te cilat studio ligjore Hoxha Law Firm është e specializuar. Ky shërbim kryhet në bashkëpunim me avokatë Amerikanë dhe Kanadez të mirënjohur në fushën e emigracionit.

SHERBIMET KRYESORE

EMIGRIMI

ÇËSHTJE CIVILE

ÇËSHTJE BIZNESI

AKSIDENTE DHE DËMTIME

ADMINISTRATIVE

EKSPERIENCAT E PARTNEREVE TANE

Hoxha Law Firm
5.0
Based on 23 reviews
powered by Google
Sadri Kortoci
Sadri Kortoci
21:41 01 Feb 20
I live in New Jersey for over 23 years ,I I had a problem with my properties in Albania and I was not able to resolve the problems there ,until I hired Hoxha firm .Xhevahir and Aida they are a very professional friendly.I was very happy with them I will recommend them to my family and friends.
Eni Gjongecaj
Eni Gjongecaj
01:20 09 Nov 19
Honest, trustworthy and very straight forward. In unvarnished truth he will tell you exactly where you stand and what direction you should go. He has tenacity coupled with a degree of tenderness but never losing site of the end goal, which is to protect, defend and have the best outcome for his client. Very pleased with your services. Recommend 10/10 . Continue like this ☺️
Redi Vata
Redi Vata
09:25 31 Oct 19
Hey guys, finally in USA via EB-3 program. Thank you av Xh Hoxha and hoxhalawfirm.
Elton Shehu
Elton Shehu
10:16 21 Oct 19
Inspektoriati i ndertimit me ka shkaterruar shtepine ne vitin 2014 pa asnje procedure ligjore edhe pse te legalizuar. Kam kontaktuar avokatin Xhevahir Hoxha per kete rast dhe me ka perfaqesuar ne gjykaten administrative Tirane duke arritur nje vendim gjyqesor shperblimi per shtepine time shume te larte. E rekomandoj avokatin Xhevahir Hoxha per rastet e shpronesimit dhe shkaterrimit te prones ne menyre arbitrare nga organet shteterore.
Gent Rira
Gent Rira
13:40 22 Nov 18
Nje zyre serioze dhe ju lumt per seriozitetin,para disa vitesh nje miku im beri aksident dhe i sugjerova zyren Hoxha me av.z.Xhevahir Hoxha i cili e ndoqi ceshtjen me shume seriozitet duke i perfituar ceshtjen e sigurimit per demtimin qe mori.Bravo z.Hoxha jua keshilloj
Juliana Caka
Juliana Caka
12:00 15 Nov 18
Kur u perfshiva në një aksident me makinë në Lezhë ata më ndihmuan të punoja për një zgjidhje që ishte më shumë sesa shpresoja. Pastaj, kur motra dhe kunati im patën probleme shëndetësore gjatë pushimeve të tyre, e rekomandova këtë firmë ligjore dhe ata janë shumë të kënaqur. Jemi më shumë mirënjohës për shërbimet e tyre profesionale, qëndrimin korrekt dhe punën e palodhur.
Fatjon Hoxha
Fatjon Hoxha
20:19 12 Nov 18
They actually helped me and made it possible so I could get a Canadian Visa, it was quite helpful and within e record time. I'd recommend it to everyone who's having immigration issues.
Evisa Daka
Evisa Daka
01:44 31 Oct 18
A very professional law firm, with a great deal of expertise and a wonderful staff. I highly recommend this office for the great client experience they offer, while providing you with the best service.
Alban Sharra
Alban Sharra
10:32 24 Oct 18
They resolved fast and in the best way car accident case. I recomend Hoxha Law Firm to every one involved in car accident cases.
Tipi B
Tipi B
14:44 03 Oct 18
Erjon Mullaraj
Erjon Mullaraj
13:51 14 Sep 18
An exemplary service in handling accidents and ownership cases.
See All Reviews